FRNL

Home arrow Harelbeke Live and Remember arrow Hoe kiest ik een soldaat?
PDF Afdrukken

Hoe kies ik een soldaat?

We selecteerden voor jou al 15 soldaten van wie de nabestaanden met je willen mailen. Dat kan je dus heel wat opzoekingwerk besparen. Controleer eerst even of er niet al een fanpagina over bestaat. Het e-mailadres van de nabestaanden kan je aanvragen via Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken Een Engelstalige uitleg over het project vind je op www.vetera.be/english .
Dit zijn de namen van de soldaten:


Herbert 
Smart
Herbert
Horwood
Joseph
Prodger
Frank
Knight
Thomas William
Legett
Robert
McDonald
Robert
Park
Samuel Gay
John Robert
Wilson
Alfred Avalon
Hutchins
Hugh Gelston
Morrow
William Cambel
Adamson
Herbert
Pears
Peter
Di Stefano
 Ernest StudhamJe wil werken rond een andere soldaat die begraven ligt op het Harlebeke New British Cemetery? Kijk dan op de site van de Commonwealth War Graves Commission en kies één van de 1116 geallieerde soldaten van de Eerste Wereldoorlog die hier hun laatste rustplaats vonden. Heb je iemand gekozen? Controleer even op facebook of er niet al een fanpage bestaat ter ere van je soldaat. Dat kan op de Live and remember account  op Facebook.

Registreer je pagina zo snel mogelijk op facebook en wacht niet tot je onderzoek afgerond is. Zo vermijd je dat andere mensen ook rond jouw soldaat werken.
 
Design by BYTES AND COM