FRNL

Bezoek


Volg ons


Bezoek ook


Steven Vandeput,
Minister van Defensie,
belast met AmbtenarenzakenKoninklijk Museum van het Leger
en de Krijgsgeschiedenis


Met de steun vanPDF Afdrukken

Peacekeeper is back ! Met nieuwe animaties en leuke prijzen !

Zin in avontuur! Kom dan op 21 juli 2014 vanaf 10 uur naar de stand van het Instituut voor Veteranen tijdens het Feest in de Warande. Want ..... Peacekeeper is back. Voor de vierde keer!


Ben je tussen 8 en 16 jaar. Doe mee met Peacekeeper en ga op missie en beleef een avontuurlijk parcours langs de stands van Defensie! Voer 7 opdrachten uit en win tijdens een tombola een leuke prijs. Ben je tussen 8 en12 jaar. Win dan een van de 2 vluchten met een militaire helicopter. Ben je tussen 13 en 16 jaar. Speel dan mee met de nieuwe animatie Valiant Hearts, een videospel dat de wereld van de Eerste Wereldoorlog oproept. Zo zijn er 2 licenties voor het videospel "Valiant Hearts" te winnen.

En dat is nog niet alles. Want als je tussen 13 en 16 jaar bent, kan je ook nog meedoen aan de selfie-wedstrijd. Maak je selfie met je baret of je helm met een van de standen van Defensie als decor. Post je selfie op de fanpagina ‘Belgian Veterans’. Vermeld het nummer van je marsorder. Heb je de meeste likes, dan win je een fototoestel Lomography. Als tweede prijs win je een licentie voor het videospel "Valiant Hearts".

Kom dus naar de stand nr 26 van het Instituut voor Veteranen, Regentschapsstraat (ter hoogte van het Koninklijk Museum van Schone Kunsten) te 1000 Brussel

REGLEMENT VOOR HET SPEL 'Ga op missie en word een Peacekeeper'

REGLEMENT VOOR HET SPEL 'Peacekeeper 2014 – Realiseer jouw selfie'


 
Design by BYTES AND COM